Markkinointisankarit logo

Auta Suomea. Tee #markkinointilupaus.

Markkinointisankarit logo

Suomi on mun mielestä maailman paras maa. Älä käsitä väärin – maailmalla on mielestäni paljon upeita paikkoja. Mutta on äärimmäisen hämmästyttävää ja kiehtovaa, miten koko pallomme mittakaavassa kärpäsenkakan kokoinen Suomi on järjestänyt asiansa niin hyvin suhteessa siihen, miten köyhä peräkylä me olimme vielä 100 vuotta sitten. 

Yksi asia, jossa meillä on vielä kehitettävää, on sekä markkinoinnin arvostus että osaaminen. Kyllä, Suomessa on huipputason markkinoijia. Mutta Suomessa on myös liikaa insinöörejä*, jotka ovat sitä mieltä, että AS798yPx micro on ihan ok tuotenimi, tai että rahan käyttäminen markkinointiin on haaskausta.

Juuri sinä voit auttaa!

Markkinoinnin osaamista, arvostusta ja rahoitusta tulee siis kasvattaa! Ja tässä Suomi tarvitsee JUURI SINUN apuasi. Just sinä siellä, sinä voit kantaa kortesi kekoon. Olitpa työntekijä, yrittäjä, opiskelija tai minkä alan tekijä vaan, voit auttaa. 

Kaikista helpoin on kasvattaa omaa osaamistasi. Strategia, Google-mainonta, markkinoinnin automaatio, tarinankerronta, brändit vain muutamia mainitakseni – kiinnostavia osa-alueita on loputtomasti.

Voit esimerkiksi pyrkiä vaikuttamaan työpaikallasi siihen, että markkinointiin käytettäisiin enemmän rahaa. Ei pelkkä rahan käyttäminen tietenkään ole itseisarvo! Raha tulee käyttää fiksusti. Joskus voi olla parempi parantaa käyttäjäkokemusta kuin laittaa vaikka lisää rahaa siihen, että saadaan kävijöitä verkkokauppaan. Nykyajan digibisneksessä markkinointi ja bisnes kietoutuvat olennaisesti yhteen. Joskus voi olla mahdotonta erottaa sitä, mikä on tuotekehitystä ja mikä markkinointia. 

Kaikkien kannattaa kasvattaa markkinoinnin ymmärrystään

Vaikka et tekisikään suoranaisesti markkinointitöitä, voit kasvattaa omaa ymmärrystäsi markkinoinnista. Markkinointi on niin paljon muutakin kuin se, mitä me konkreettisesti nähdään.

Markkinointi muuttuu ja kehittyy koko ajan – haluathan sinäkin pysyä mukana ja auttaa samalla Suomea kukoistamaan?

Tästä pääset lupaamaan. Hyvässä lykyssä voitat arvonnan ja pääset Nordic Business Forumiin kasvattamaan markkinoinnin osaamistasi heti lokakuussa! 

Haastathan mukaan kaverisikin? 

*Mä rakastan insinöörejä. Annetaan heidän tehdä kehitystyö ja autetaan me heitä ymmärtämään markkinointia!

Saskia Salomaa