Verkosto moderneja ammattilaisia

Tarjoamme monipuolisia osaajia markkinoinnin, myynnin ja digitaalisten kasvuprosessien maailmaan. Toimintamallimme on digitaalinen ja moderni.

Ota yhteyttä »
Image
Image
Image
Image
Image

Yrityksemme lukuina

Vuodelta 2023

Liikevaihto, €
10000

Liikevoitto, €
10000

Velkaa, €
0

Freelancereita
10

Osakkaita
0

Asuntoja
0

Markkinointisankarien tarina


 
 • 2018: Saskia myy "eioota"

  Saskia Salomaa toimii yksin vuokrattuna markkinointipäällikkönä, mutta aika ei riitä kaikkiin kyselyihin. Kurjaa. Voisiko tätä skaalata jotenkin?

 • Tommi palaa Suomeen

  Tommi Partanen palaa Uuden-Seelannin seikkailultaan Suomeen keväällä 2018. Saskia oli jo vakuuttunut Tommin käden jäljestä ja kysyy, kiinnostaisiko häntä lähteä mukaan perustamaan yritystä.

 • Jutta innostuu

  Jutta Lehtinen oli joutunut Saskian ideapallottelujen kohteeksi jo aiemmin. Markkinointisankarien toimintamalli sopii naiselle, joka asuu perheineen osan vuodesta Italiassa ja tekee digimarkkinointia yrittäjänä. Yhtiökokouksien pitäminen Toscanan auringon alla kuulosti myös mukavalta.

 • Lentävä lähtö

  Markkinointisankarit perustetaan syksyllä 2018 railakkaassa etukenossa. Lähetimme ensimmäisen tarjouksen ennen kuin perustamisilmoitus oli sisällä PRH:ssa (Se tarjous ei mennyt läpi.) Ensimmäinen asiakas vahvistui ennen kuin saimme nettisivut julki.

 • 2019: Tomera 1-vuotias

  Ei kassakriisiä. Asiakkaita yhden hengen konsulttitoimistosta isohkoon verkkokauppaan. Kukaan ei palanut loppuun. Lahjoitimme liikevoitosta noin 15% ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön. Hyvä alku.

 • 2020: Korona

  Korona iski ja digitaalisen markkinoinnin osaajien kysyntä vain lisääntyi. Jutta siirtyi pois operatiivisesta toiminnasta muihin projekteihin, mutta pysyi edelleen tukijoukoissa ja osakkaana.

 • Isoja askelia

  Markkinointisankarien täyttäessä 2 vuotta yrityksellä on ensi kertaa täysipäiväisesti yrityksessä toimiva osakas. Tommi täräytti kunnolla: Hän siirtyi kokopäiväiseksi yrittäjäksi ja osallistui Ensitreffit Alttarilla -ohjelman seitsemänteen tuotantokauteen 2020. Myös Saskia työpanos kasvoi vuoden aikana täysipäiväiseksi.

 • 2021: Kasvun paikka

  Vuosi katosi hujauksessa ja yritys täytti 3 vuotta. Sankareille välitettävien töiden määrä kasvoi vuoden aikana merkittävästi. Jutta halusi keskittyä muihin projekteihin ja jätti yhtiön hyvässä hengessä. Tilalle saatiin kaksi huipputyyppiä tukemaan seuraavia askelia: Karoliina Virtanen ja Joshua Moorrees.

 • 2022: Tuplaus, taas

  Kasvavan yrityksen haasteita taklattiin matkan varrella sieltä sun täältä. Liikevaihto tuplaantui neljäntenä tilikautena peräkkäin! Välillä 💩 osui kyllä tuulettimeenkin. Avuksi otettiin assistentti Eveliina ja tehtiin parhaamme. Saimme AAA-luottoluokituksen ja HubSpot-kumppanin statuksen. Lahjoitimme ahkerasti rahaa Ukrainaan.

 • 2023: Ostettiin asuntokin

  Liikevaihto kasvoi lähes 700 000 euroon. Tulos oli edelleen positiivinen, vaikka investoimme reilusti. Kiireiden keskellä kehitimme kumppanuuksia ja saimme myös ActiveCampaignin kumppanistatuksen. Vakioimme myyntipalkkiomallimme sekä sisäisten kehitystöiden tekemisen (joita muuten riittää!). Lahjoitimme rahaa mm. Ukrainaan, naisurheiluun ja luonnonsuojeluun. Ja vuoden kruunajaisiksi ostimme yritykselle sijoitusasunnon!

 

Ota yhteyttä

Savumerkit ovat kyllä kivoja, mutta luotamme toiminnassamme tuoreempiin välineisiin.

Suorat sähköpostit ja soitot Saskia Salomaalle:

saskia.salomaa (at) markkinointisankarit.fi
044 530 5919