sankarit yrittäjien apuna

Kun jonkun tarttis tehdä jotain markkinoinnissa.

Nykyaikainen

Meillä ei ole toimistoa tai palkattuja työntekijöitä. Sen sijaan meillä on yhteistyökumppaneita, vapauksia ja velvollisuuksia. Nykyaikainen tekeminen on mukautuvaa, aika- ja paikkariippumatonta. Tulokset ja meininki merkkaavat.

Reilu ja suora

Ja vähän hassu. Edellytämme sekä itseltämme että kumppaneiltamme suoran puheen ja huonojen vitsien kestokykyä sekä avoimuutta. Vastapainoksi pyrimme olemaan reiluja ja tulemaan vastaan tilanteen mukaan.

Vastuullinen

Markkinointisankarit tukevat asiakkaitaan, tekijäverkostoaan ja vastuullista yhteiskuntaa. Tilanteet vaihtelevat. Se on elämää. Emme ole persereikiä, tai tee töitä sellaisten kanssa. Perustajaosakkaat ajavat enemmän pyörää kuin autoa.

Sankarit sankareiden takana

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa:
etunimi.sukunimi (at) markkinointisankarit.fi

Saskia
”Kadonneen asiakkaan metsästäjä”
Salomaa

Tommi
”Automaatiomies”
Partanen

Jutta
”SE O Taikuri”
Lehtinen

Markkinointisankarien tarina


 
 • Saskia myy "eioota"

  Saskia Salomaa toimii yksin vuokrattuna markkinointipäällikkönä, mutta aika ei riitä kaikkiin kyselyihin. Kurjaa. Voisiko tätä skaalata jotenkin?

 • Tommi palaa Suomeen

  Tommi Partanen palaa Uuden-Seelannin seikkailultaan Suomeen keväällä 2018. Saskia oli jo vakuuttunut Tommin käden jäljestä ja kysyy, kiinnostaisiko häntä lähteä mukaan perustamaan yritystä.

 • Jutta innostuu

  Jutta Lehtinen oli joutunut Saskian ideapallottelujen kohteeksi jo aiemmin. Markkinointisankarien toimintamalli sopii naiselle, joka asuu perheineen osan vuodesta Italiassa ja tekee digimarkkinointia yrittäjänä. Yhtiökokouksien pitäminen Toscanan auringon alla kuulosti myös mukavalta.

 • Lentävä lähtö

  Markkinointisankarit perustetaan syksyllä 2018 railakkaassa etukenossa. Lähetimme ensimmäisen tarjouksen ennen kuin perustamisilmoitus oli sisällä PRH:ssa (Se tarjous ei mennyt läpi.) Ensimmäinen asiakas vahvistui ennen kuin saimme nettisivut julki.

 • Yllätyyyyys!

  Tommille paljastuu vasta firman perustamisen jälkeen Jutan pimeä menneisyys Salattujen Elämien näyttelijänä. Emme vieläkään tiedä, onko Jutan tausta etu vai haitta Markkinointisankarien uskottavuudelle.

 

Ota yhteyttä

Savumerkit ovat kyllä kivoja, mutta luotamme toiminnassamme tuoreempiin välineisiin.

Suorat sähköpostit ja soitot Saskia Salomaalle:

saskia.salomaa (at) markkinointisankarit.fi
044 530 5919