sankarit yrittäjien apuna

Kun jonkun tarttis tehdä jotain markkinoinnissa.

Nykyaikainen

Meillä ei ole toimistoa tai palkattuja työntekijöitä. Sen sijaan meillä on yhteistyökumppaneita, vapauksia ja velvollisuuksia. Nykyaikainen tekeminen on mukautuvaa, aika- ja paikkariippumatonta. Tulokset ja meininki merkkaavat.

Reilu ja suora

Ja vähän hassu. Edellytämme sekä itseltämme että kumppaneiltamme suoran puheen ja huonojen vitsien kestokykyä sekä avoimuutta. Vastapainoksi pyrimme olemaan reiluja ja tulemaan vastaan tilanteen mukaan.

Vastuullinen

Markkinointisankarit tukevat asiakkaitaan, tekijäverkostoaan ja vastuullista yhteiskuntaa. Tilanteet vaihtelevat. Se on elämää. Emme ole persereikiä, tai tee töitä sellaisten kanssa. Perustajaosakkaat ajavat enemmän pyörää kuin autoa.

Sankarit sankareiden takana

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet muodossa:
etunimi.sukunimi (at) markkinointisankarit.fi

Saskia
“Kadonneen asiakkaan metsästäjä”
Salomaa

Tommi
“Automaatiomies”
Partanen

Jutta
“SE O Taikuri”
Lehtinen

Markkinointisankarien tarina


 
 • Saskia myy "eioota"

  Saskia Salomaa toimii yksin vuokrattuna markkinointipäällikkönä, mutta aika ei riitä kaikkiin kyselyihin. Kurjaa. Voisiko tätä skaalata jotenkin?

 • Tommi palaa Suomeen

  Tommi Partanen palaa Uuden-Seelannin seikkailultaan Suomeen keväällä 2018. Saskia oli jo vakuuttunut Tommin käden jäljestä ja kysyy, kiinnostaisiko häntä lähteä mukaan perustamaan yritystä.

 • Jutta innostuu

  Jutta Lehtinen oli joutunut Saskian ideapallottelujen kohteeksi jo aiemmin. Markkinointisankarien toimintamalli sopii naiselle, joka asuu perheineen osan vuodesta Italiassa ja tekee digimarkkinointia yrittäjänä. Yhtiökokouksien pitäminen Toscanan auringon alla kuulosti myös mukavalta.

 • Lentävä lähtö

  Markkinointisankarit perustetaan syksyllä 2018 railakkaassa etukenossa. Lähetimme ensimmäisen tarjouksen ennen kuin perustamisilmoitus oli sisällä PRH:ssa (Se tarjous ei mennyt läpi.) Ensimmäinen asiakas vahvistui ennen kuin saimme nettisivut julki.

 • Yllätyyyyys!

  Tommille paljastuu vasta firman perustamisen jälkeen Jutan pimeä menneisyys Salattujen Elämien näyttelijänä. Emme vieläkään tiedä, onko Jutan tausta etu vai haitta Markkinointisankarien uskottavuudelle.

 • 2019: Tomera 1-vuotias

  Ei kassakriisiä. Asiakkaita yhden hengen konsulttitoimistosta isohkoon verkkokauppaan. Kukaan ei palanut loppuun. Lahjoitimme (epävirallisesta) liikevoitosta 15% ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön. Hyvä alku.

 • Korona

  Korona iski ja digitaalisen markkinoinnin osaajien kysyntä vain lisääntyi. Jutta siirtyi pois operatiivisesta toiminnasta muihin projekteihin, mutta pysyi edelleen tukijoukoissa ja osakkaana.

 • Isoja askelia

  Markkinointisankarien täyttäessä 2 vuotta yrityksellä on ensi kertaa täysipäiväisesti yrityksessä toimiva osakas. Tommi täräytti kunnolla: Hän siirtyi kokopäiväiseksi yrittäjäksi ja osallistui Ensitreffit Alttarilla -ohjelman seitsemänteen tuotantokauteen 2020. Nyt pitää vielä saada Saskia johonkin TV-ohjelmaan, jotta yrityksen uskottavuus menee lopullisesti… 😛

 

Ota yhteyttä

Savumerkit ovat kyllä kivoja, mutta luotamme toiminnassamme tuoreempiin välineisiin.

Suorat sähköpostit ja soitot Saskia Salomaalle:

saskia.salomaa (at) markkinointisankarit.fi
044 530 5919