Toimintamallimme

Nojaamme freelancereihin perustuvaan verkostoon, joka on kustannustehokas ja joustava malli. Toimintamme on rakennettu alusta asti, siis vuodesta 2018, fiksusti organisoidun etätyön ympärille.

Ota yhteyttä »

Moderni

Meillä ei ole toimistoa tai palkattuja työntekijöitä. 🙀 Sen sijaan meillä on tarkkaan valittuja freelancereita (tuttavallisemmin sankareita), vapauksia ja velvollisuuksia. Nykyaikainen tekeminen on mukautuvaa, aika- ja paikkariippumatonta. Tulokset ja meininki merkkaavat.

Reilu ja suora

Ja vähän hassu. 🤪 Edellytämme itseltämme ja kumppaneiltamme avoimuutta, sekä suoran puheen ja huonojen vitsien kestokykyä. Vastapainoksi pyrimme olemaan reiluja ja tulemaan vastaan tilanteen mukaan.

Vastuullinen

Markkinointisankarit tukevat asiakkaitaan, tekijäverkostoaan ja vastuullista yhteiskuntaa. 💪 Tilanteet vaihtelevat. Se on elämää. Emme ole persereikiä, tai tee töitä sellaisten kanssa. Perustajaosakkaat ajavat enemmän pyörää kuin autoa. Otamme arvomme vakavasti.

Ota yhteyttä »

Toimintamallimme laatutakuu


 
 • Tekijöiden pysyvyys

  Ammattilaisemme ovat sitoutuneita asiakkaisiinsa, eivätkä freelancerit yhtäkkiä katoa kuviosta työpaikan vaihdon takia. Tarvittaessa meidän on helppo löytää uusia tekijöitä.

 • Maksat työstä ja taidosta

  Asiakas ei joudu maksamaan Markkinointisankarien toimistoa nahkasohvineen tai hienoja yritysautoja, koska meillä ei ole sellaisia! Olemme 100% digitaalinen toimisto.

 • Jaamme tietoa

  Meille on kunnia-asia, että asiakas oppii kanssamme uutta. Emme panttaa tietoa.

 • Kahleista vapaata

  Asiakkaamme omistavat aina omat järjestelmänsä ja datansa. Meille sopii myös yhteistyö asiakkaan muiden toimijoiden kanssa. Freelancerimme voivat vapaasti tehdä muita keikkoja, olla palkkatöissä tai pyörittää omaa sivubisnestä meistä riippumatta.

 • Aina vastuullista

  Myymme tekijöidemme osaamista, emme heidän sieluaan. Vastuullisuus on toimintamme ytimessä.

 

Ota yhteyttä

Joissakin kulttuureissa on vihellykseen perustuvia kieliä. Meitä voit kutsua lomakkeella.

Suorat sähköpostit ja soitot Saskia Salomaalle:

saskia.salomaa (at) markkinointisankarit.fi
044 530 5919