Myyntipalkkiomalli

Uusimme myyntipalkkiomme – Hyödy entistä enemmän!

Ota yhteyttä »

Päivitimme myyntipalkkiomalliamme, koska haluamme jatkossa tarjota sinulle hyvän mielen lisäksi myös taloudellista hyötyä siitä, että suosittelet Markkinointisankareita markkinoinnin, myynnin ja menestysteknologia-alustojen tekijänä. 

Uusi myyntipalkkiomme tarjoaa sinulle toteutuneen asiakkuuden 10% (arvonlisäverottomasta) liikevaihdosta ensimmäisen kuuden kuukauden ajalta. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa potentiaalisen asiakkaan yhteystiedot meille ja me hoidamme loput.

Sillä, oletko sankarimme, asiakkaamme, yhteistyökumppanimme tai muu taho, ei ole väliä. Kun asiakkuus on pyörinyt kuusi kuukautta, vahvistamme sinulle lopullisen myyntipalkkion summan, jonka voit laskuttaa Markkinointisankareilta. Jos et voi tai halua laskuttaa myyntipalkkiota meiltä, lahjoitamme summan valitsemaasi hyväntekeväisyyskohteeseen.

Jos haluat kuulla yksityiskohtaisemmin myyntipalkkiomme ehdot, voit ottaa meihin yhteyttä info(at)markkinointisankarit.fi. Käymme ehdot myös halutessasi läpi, kun olet vinkannut potentiaalisesta asiakkaasta meille.

Jäikö jokin asia vielä mietityttämään? Voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä alla olevan lomakkeen. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa Saskia Salomaalle numeroon +358 (0) 44 530 5919.

Ota yhteyttä

Batman laittoi lampun katolle, me lomakkeen nettisivuille.

Suorat sähköpostit ja soitot Saskia Salomaalle:

saskia.salomaa (at) markkinointisankarit.fi
044 530 5919