Tule auttamaan PK-yrityksiä

Elämäntilanteeseen mukautuva ura PK-yritysten markkinöintipäällikkönä.

Mutta voi ei! Juuri nyt kaikki supersankareidemme saappaat ovat täytetyt, joten tällä hetkellä emme etsi uusia. Tilanteet voivat toki aina muuttua, joten tulepa vilkaisemaan tänne muutaman kuukauden kuluttua uudestaan!

Vaatimukset

Sankari on osaava markkinoinnin tekijä. Hallitset isoja kokonaisuuksia ja ymmärrät PK-yrittäjää, mutta et ole kadottanut tuntumaa käytännön tekemiseen. Taskustasi löytyy Y-tunnus tai laskutuspalvelu. Ja osaat heittää voltin (vitsi!).

Hauskaa

Yrittäjän arki voi olla yksinäistä ja kiireistä. Pyrimme tukemaan hulluja ideoita ja viljelemään hurttia huumoria. Ja mikä parasta, saat keksiä itsellesi alter egon! Mikä on sinun supervoimasi?

#Eipersereikiä

Haluamme tehdä töitä hyvien tyyppien kanssa. Se pätee sekä asiakkaisiimme että verkostoomme. Autamme tekemällä työmme hyvin ja olemme läsnä. Toki tarpeen vaatiessa pidämme puolemme.


Markkinointisankarit tarjoaa loistavan ponnahduslaudan aloittelevalle yrittäjälle, jonka myyntikoneisto ja verkostot ovat vasta hioutumassa. Sankarina sinun ei tarvitse käyttää rajallista aikaasi asiakashankintaan ja myyntineuvotteluihin, vaan sinulle tarjotaan taitoihisi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopivia asiakkuuksia niin sanotusti valmiina paketteina. Yksinäisen puurtamisen sijaan Sankarina olet osa innostunutta ja ammattitaitoista yhteisöä, jolta saat uusia näkökulmia, vinkkejä ja ideoita oman työsi kehittämiseen. Ryhdy sinäkin Sankariksi!

Anna Forsten, Verkkokauppojen digimarkkinointi -freelancer

Tätä Markkinointisankarit tarjoaa sinulle


 
 • Töitä yrittäjänä

  Korupuheista huolimatta kokopäiväiseksi yrittäjäksi siirtyminen on aikamoinen loikka. Tarjoamme osaaville tekijöille väylän toimeksiantoihin.

 • Työkalut projektin hoitamiseen

  Sankarina saat meiltä työkalut, joilla kommunikointi ja tehtävien hallinnointi kaikkien kanssa hoituu helposti.

 • Inhimillisyyttä

  Pyrimme siihen, että jokainen sankari tekee töitä juuri niin paljon ja sillä tavalla kuin hänelle sopii. Asiakkaan toiveita toki kunnioittaen.

 • Apua ja infoja

  Autamme toinen toisiamme, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen lopputuloksen tehokkaasti. Verkoston voimalla löydämme parhaat tekijät täsmätarpeisiin. Ja asiakas säästää.

 

  Näihin tilanteisiin sankarina toimiminen sopii:

  Haluat kokea uutta

  Meiltä kysellään kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Sovimme yhdessä, kuinka paljon haluat tehdä töitä omille asiakkaillesi ja kuinka ison osan ajastasi olet valmis pitämään sankaritrikoita päälläsi. (Trikoot ovat oikeasti vapaaehtoiset.)

  Myyminen tökkii

  Toimit tai haluaisit toimia itsesi herrana. Yrittäjänä tai freelancerina pitäisi kuitenkin myös jaksaa myydä. Markkinointisankarit myyvät puolestasi.

  Elämä on…

  Lapsien ja töiden hankalaa yhteensovittamista. Palaveribingoa. Mainostoimistotouhua. Sielutonta. Samaa vanhaa. Vaikeaa.

  Olet välillä ulkomailla

  Balin bungalowt toimistoksi! Pyrimme paikasta riippumattomaan työn tekemiseen. Toki tämä sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen.

  Kaipaat seuraa ja apua

  Meiltä saat sparrailuapua ja neuvoja pulmatilanteisiin. Joustavan mallimme ansiosta myös opiskelu sopii kuvioihin.

  Osa-aikaisuus

  Markkinointisankarina voit tehdä hommia kätevästi osa-aikaisena. Tyypillinen asiakkaamme kaipaa apua 1-2 päivää viikkoa kohti.