Referenssit

Olemme saaneet olla mukana asiakkaidemme muutosmatkoilla. Tässä asiakkaidemme menestystarinoita:

"Saimme Markkinointisankarien avulla supervoimia hakukonenäkyvyyteen: Yli 30 000 vierailijan kasvu verkkosivuilla. Yli 400 Googlen top 3 -sijoja, jopa yli 200 % kasvulla."

Meri Varkoi-Anhava, toimitusjohtaja
Yrityspörssi.fi

****
“Halusimme ulkopuolista apua sisäiseen kehitysprojektiimme selvittämään markkinoinnin automaation hyödyntämistä omassa markkinoinnissamme. Tuloksena oli asiantunteva ja realistinen näkemys MA + CRM + ERP avaruuteemme, josta saimme dokumentoinnin sekä erilaisia vaihtoehtoja toteutukseen.”

Antti Jokela, toimitusjohtaja
Parcero Marketing Partners Oy

****
“Markkinointisankarit toimivat Tablebedille ulkoistettuna markkinointipäällikkönä (kasvu)markkinoinnissa.

Jo yhteistyön alusta asti heidän ainutlaatuinen tapansa yhdistää kokonaisvaltaisesti lähtötilan analyysiä, analytiikka, hakukoneoptimointia, sisällöntuotantoa, sosiaalisen median kanavia, sekä erilaisia verkostoja on tuonut meille hyviä tuloksia.

Parasta on se, että Saskia ja Tommi tekevät markkinointia, joka on aidosti mitattavaa ja sidottu liiketoiminnan tavoitteisiimme.”

Joshua Moorrees, toimitusjohtaja
Tablebed Oy

****
"Markkinointisankareilta saimme asiantuntevaa palvelua ja osaamista niin markkinoinnin isoissa linjoissa kuin yksityiskohtaista osaamista konkreettisiin digimarkkinoinnin osa-alueisiin kuten nettisivujen kehitykseen ja Google hakusanamainontaan liittyen.

Yhteistyö on ollut helppoa, luontevaa ja joustavaa. Markkinointisankarien avulla voimme keskittyä omiin ydinosaamisalueisiimme ja jättää markkinoinnin kehittämisen Markkinointisankarien osaaviin käsiin."

Anu Hyvönen, asiantuntija
Novox Oy

****
"Huippua, että löytyy just oikea tekijä oikeaan tarpeeseen, ei tarvitse jumittaa missään kuukausidiilissä missä joskus tapahtuu jotain, joskus ei.

Markkinointisankariten tyypit ovat olleet hyviä ja päässeet nopeasti kärryille siitä mikä on meille ja toimialalla relevanttia. Yksi sankareista on tuottanut monta meidän parhaiten liikennettä tuottavaa tekstiä.

Iso apu myös siitä että on joku jonka kanssa sparrata markkinoinnin tekemisiä joustavasti. Kiva että pääsee tavallaan osaksi isompaa verkostoa samalla."

Antero Muranen, toimitusjohtaja
Pixels Helsinki Oy

****
“Markkinointisankarien Saskia on toiminut meillä ulkoistettuna, osa-aikaisena markkinointipäällikkönä 4 vuotta. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin.”

Marko Virtanen, toimitusjohtaja
Lekane Oy

Toistaiseksi meitä ei ole purrut radioaktiivinen hämähäkki, emmekä ammu seittiä ranteistamme, joten koitamme saada sinut verkkoomme lomakkeella.

Voit myös varata helposti ajan verkkotapaamiseen, jossa voidaan kartoittaa tarpeesi ja se, sopisiko palvelu yrityksellesi. Suorat sähköpostit ja soitot Saskia Salomaalle: saskia.salomaa (at) markkinointisankarit.fi / 044 530 5919