Mobiilidokumentoinnin pioneerit luottavat Markkinointisankareihin – Infomaatin asiakastarina

Infomaatti tarjoaa rakennusalan ammattilaisille helppokäyttöistä työkalua mobiilidokumentointiin. Infomaatti on tehnyt Markkinointisankarien kanssa yhteistyötä kesästä 2022.

Infomaatille on tärkeää, että oikeat ihmiset löytävät Infomaatin sivustolle ja palvelu on helposti lähestyttävä. Digimarkkinointi on rakennettu niin, että viestit on suunnattu tarkasti oikeille kohderyhmille.

Markkinointisankarien freelancer auttaa esimerkiksi tehtävien priorisoinnissa, ideoimisessa ja some-tekemisessä. Lisäksi Markkinointisankarit on parantanut Infomaatin hakukonelöydettävyyttä rakentamalla Google-kampanjan näkymään oikeanlaisten tiedonhakujen yhteydessä. Sen toimivuutta mitataan Google Analyticsin avulla.

Infomaatin toimitusjohtaja Henri Hakasalo

Tekeminen on Infomaatin näkökulmasta hyvin kevyttä, mutta tehokasta. Toimitusjohtaja Henri Hakasalo Infomaatilta kuvaa tilannetta näin: 

“Sparraamme markkinointisankarien tekijän kanssa kerran kuussa. Pohdimme yhdessä tärkempiä toimenpiteitä ja jaamme vastuut. Näin Markkinointisankarien tekijä potkii myös meitä takalistoon, ettei markkinointi jää kaikkien muiden hommien alle. Lisäksi kahden kuukauden välein katsotaan, miten Google Ads -kampanjat toimivat. Tämä antaa meille myös arvokasta tietoa siitä, millaisia asioita kohderyhmämme hakee Googlesta.”

Mobiilidokumentointi teollisuudelle ja rakennusalalle

Kaipaisitko yrityksellesi apua markkinointiin? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, soita 044 530 5919 tai meilaa saskia.salomaa@markkinointisankarit.fi.