susanna_kiuru_omakotisaatio

Omakotisäätiön asiakastarina

Omakotisäätiö tarjoaa laadukkaita palveluja senioreille Itä-Helsingin alueella. Olemme tehneet Omakotisäätiön kanssa yhteistyötä kesästä 2022.

Omakotisäätiölle on tärkeää että työntekijät voivat hyvin, ja he olivat onnistuneet ”etunojalla” tehdyissä rekrytoinneissa. Tämän seurauksena he pystyivät myymään kotihoidon palveluja uusille asiakkaille. Toteutimme freelancereidemme avulla Omakotisäätiölle digimarkkinoinnin työkaluilla kampanjan. Kampanjassa kotihoidon aiheita etsiville näkyi Googlessa Omakotisäätiön mainos. Lisäksi toteutimme some-kampanjointia.

Kun kotihoidon palvelupaikat saatiin myytyä täyteen, siirsimme painopistettä some-tekemiseen ja muiden palvelujen myymiseen. Omakotisäätiön työntekijät ovat paljon pitäneet siitä, miten heidän työpaikkansa näkyy somessa. Tätä kautta on entisestään vahvistettu hyvää työnantajamielikuvaa.

Omakotisäätiön toiminnanjohtaja Susanna Kiuru kuvaa tilannetta näin:

Omakotisäätiön toiminnanjohtaja Susanna Kiuru

“Olen saanut todella paljon positiivista palautetta Omakotisäätiön nykyisestä näkyvyydestä somessa. Viestinnän systemaattisuus ja monipuolisuus on hienoa asia.”

Susanna Kiuru kertoo, että kun freelancerimme teki päivityksen opiskelijatyöstä, niin seuraavana päivänä oppisopimusopiskelija otti yhteyttä ja taas saatiin uusi rekrytointi.

Kotihoito laadukkaasti Itä-Helsingin alueella

Kaipaisitko yrityksellesi apua markkinointiin? Ota yhteyttä lomakkeella, soita 044 530 5919 tai meilaa saskia.salomaa@markkinointisankarit.fi.