Osaaja SRV:n tiimiin kiireen keskellä – Asiakastarina

SRV - East Office of Finnish Industries

SRV on merkittävä nimi Suomen rakennusalalla, ja yritys on tunnettu kyvystään toteuttaa laajoja ja vaativia rakennushankkeita. Vuoden 2022 yhteensä 800 miljoonan euron liikevaihdolla mitattuna yritys on yksi maan suurimmista toimijoista. SRV:n portfolioon kuuluu niin liikekiinteistöjä kuin asuinrakennuksiakin. Yritys on ollut vastuussa merkittävistä hankkeista, kuten esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaali 2:n laajennuksesta.

Markkinointitiimin väliaikainen vaje

SRV:n markkinointitiimi on täynnä intohimoa ja osaamista, mutta henkilöstövaihdosten myötä tiimi kohtasi haasteen: yhden keskeisen työntekijän irtisanouduttua uuden työntekijän rekrytointi viivästyi, mikä aiheutti työkuorman kasautumista. SRV kääntyi Markkinointisankarien puoleen ja lähdimme etsimään verkostostamme osaajaa, joka olisi kotonaan nopeatempoisessa rakennusmaailmassa niin brändin kuin markkinoinnin automaationkin parissa.

B2B/Toimitilamarkkinoinnin johtaminen

Tarjosimme SRV:lle interim-markkinointipäällikön, joka integroitui sujuvasti heidän tiimiinsä. Hänen vastuullaan oli B2B- ja toimitilamarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus sisältäen kohteiden brändi-identiteetin kehittämisen sekä näkyvyyden ja tunnettuuden rakentamisen.

Markkinoinnin automaation käyttöönotto

Interim-markkinointipäällikkö otti vetovastuun myös markkinoinnin automaation käyttöönottoprojektissa. Tämä sisälsi nykytilan kartoituksen ja tavoitetilan määrittämisen, mikä oli keskeistä yrityksen markkinointistrategian tehokkuuden parantamisessa.

Sujuva toiminta ja perehdytys

SRV oli erittäin tyytyväinen interim-markkinointipäällikön toimintaan. Hänen ansiostaan markkinointitiimin toiminta pysyi häiriöttömänä ja tehokkaana uuden rekrytoinnin valmistumiseen asti. Interim-päällikön rooliin kuului myös uuden työntekijän perehdyttäminen varmistaen sujuvan ja kitkattoman kapulanvaihdon.

Tämä asiakastarina on hyvä esimerkki siitä, kuinka joustavat ratkaisut voivat tukea yrityksiä kriittisissä tilanteissa. SRV:n kokemus osoittaa, että oikea-aikainen ja asiantunteva tuki interim-markkinointipäällikön muodossa voi olla avainasemassa yrityksen markkinointitoimintojen jatkuvuuden varmistamisessa.

Jos joustava ja nopea interim-markkinointipäällikkö auttaisi yritystäsi saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet, älä epäile ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, soittamalla 044 530 5919 tai meilaamalla saskia.salomaa@markkinointisankarit.fi.